„Ügyfeleinknek
bizalom és kényelem
a pénzügyekben!”
Irodánk magas színvonalon vállalja gazdasági
formától függetlenül, számviteli szolgáltatások
teljes körű, tulajdonosi szemléletű,
Ügyfélre szabott, professzionális elvégzését.
Bizalmi megállapodás
BIZALMI MEGÁLLAPODÁS!

Consider Kft. és PARTNERE megállapodnak:

Hiszünk abban, hogy a kiváló szolgáltatás alapja csakis egy olyan kölcsönös partnerségi együttműködés lehet, melyben a PARTNEREK megosztják egymással információkat, szándékaikat, sőt néha céljaikat is, ezáltal „értik és segítik" egymást! Ebben a szellemben a Consider Kft. olyan könyvelő partnercég kíván lenni, akiben lehet bízni.
Felfogásunk szerint a piacon relatív hiány mutatkozik az olyan könyvelő irodákból, ahol a mechanikus működés helyett, valóban szakmaiság uralkodik és ezzel szinkronban a partneri viszony is kiváló.

Ezen megállapodás keretében azt a szándékunkat nyilvánítjuk ki, hogy együttműködésünkkel csökkentsük ezt az űrt, és olyan bizalmi kapcsolatot alakítsunk ki, amely hosszú távon mindkét fél számára anyagi előnyökhöz vezet.

A pénzügyek világában a bizalom rendkívül fontos tényező, ugyanis ez a szakma csakis akkor tudja magas színvonalon ellátni feladatát, ha célok és feladatok megfelelő időben összehangolhatók.

Közös értékeink
A Consider Kft. elkötelezi magát, hogy mindig az elvárható legmagasabb megfelelés igényével szervezi meg folyamatait és PARTNEREI számára a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtja!
Küldetés és jövőkép
Bizalom és kényelem a pénzügyekben! A Consider könyvelő Kft. folyamatosan növeli ügyfélkörét és egyre inkább előtérbe helyezi a partnerségi stratégiát, a belső innovációt!
Bizalmi megállapodás
A pénzügyek világában a bizalom rendkívül fontos tényező, ugyanis ez a szakma csakis akkor tudja magas színvonalon ellátni feladatát, ha a célok és feladatok összehangoltak.
Kérdése van? ÍRJON NEKÜNK!
Elérhetőség
Média megjelenés
"Életre keltik a könyvelést. A kötelező könyvelési feladatokon túl rendszeresen riportokkal háttérinformációkkal támogatjuk a vállalati döntéshozókat. Megmutatjuk egy-egy üzleti döntés hatását ..."
"Aki nem fejlődik az lemarad. Megszületett a tökéletes megoldás, amely egységes rendszerbe helyezi a könyvelő iroda működését! Ez a Consider Könyvelő Irodai Rendszer, amelyet Magyarország vezető..."
Szolgáltatásaink
Számviteli szolgáltatás Könyvelés Adótanácsadás Szabályzatok elkészítése
Munkaügy Riport Bérszámfejtés Társadalombiztosítás
Az elégedettség 11 pontja
Piaci pozíciónk
Könyvelői konferencia
Adónavigátor konferencia
Bizalmi megállapodás
Referenciák
Kérdése van? HÍVJON MINKET!
Elérhetőség